Вашият верен партньор при избора на кола под наем!

Пътувайте за уикенда с автомобили под наем!

Пътувайте за уикенда с автомобили под наем!
Наслади се на уикенда

Пътувайте за уикенда с любимите си хора с автомобили под наем!

Откривайте нови дестинации!

Наслаждавайте се на почивните дни!

Изживейте всеки миг!

Края на работната седмица е времето, в което всички искаме да избягаме от делничните проблеми. Всички искаме да се махнем за малко от града в който пет дни сме работили. Всички искаме да отделим време за любимите си хора, спорт, забавление.

Това може да направите с автомобили под наем на специална уикенд цена

Когато през 2009 година започнахме да предлагаме автомобили под наем в София, търсенето беше основно от чужденци. Те идваха за лятна почивка на Черно Море. Най-често се наемаха икономични автомобили на ниска цена и по-малко големи и скъпи коли.

През последните години, тенденцията се промени. Все по-често автомобили под наем се взимат от българи работещи и живеещи извън България. Увеличи се и търсенето от българи живеещи в България. Най-висок ръст забелязваме в търсенето на автомобил под наем за уикенда.

Поради тази тенденция в търсенето, променихме възгледите си и ценовата политика. Вече можете да ползвате автомобили под наем в София, Варна, Пловдив и Бургас на специална цена за почивните дни всяка седмица.

За да се възползвате от тези ниски цени за наем на автомобили е достатъчно да направите резервация на нашия сайт www.mrentacar.bg. Задайте взимане на автомобила в петък, 16:00 часа и връщане в понеделник, 10:00 часа. Така Вие автоматично ще получите нашата уикенд цена с вече приложена отстъпка. В случай че посочените часове не са Ви удобни, всичко е наред … Само напишете в коментар Вашето желание, всичко останало оставете на нас!

Ако имате още въпроси, изпратете ни ги на нашата електронна поща или по друг удобен за Вас начин. Нашите координати ще откриете в сайта ни. Последвайте ни в Instagram харесайте страницата ни във Facebook или пък вижте нашия канал в You tube

 

Очакваме Ви!