I Български I I English I
Вашият верен партньор при избора на кола под наем

За нас

Здравейте! Ние сме М Рент-а-кар и даваме коли под наем от 2009 г.

Нашата история

М Рент е българска компания, специализирана в областта на краткосрочното отдаване на автомобили под наем (рент-а-кар), дългосрочно отдаване на автомобили под наем – оперативен лизинг на леки автомобили и лекотоварни автомобили, управление на автомобилни паркове на корпоративни клиенти и физически лица.
Екипът на M Rent-a-car работи проактивно и системно, като в годините се превърна в лидер на разрастващия се пазар на оперативния лизинг и краткосрочното отдаване на автомобили под наем /рент-а-кар/ в България.

В нашето развитие се стараем непрекъснато да разширяваме портфейла на предлаганите услуги, автомобилния парк и разнообразните марки автомобили.
За нас най-важен е фактът, че партньорите ни се обръщат към нас, заради високото качество на предоставената услуга. Основният ни стремеж е насочен към това да осигурим персонално и компетентно обслужване на всеки клиент на M Rent-a-car, да се погрижим за сигурността и комфорта му.

Нашата дейност

Атомобили под наем

Предлагаме на Вашето внимание автомобили под наем – за Вашето бизнес пътуване, за пътуване със семейството Ви или просто за лежерна разходка с приятели.

Оперативен лизинг

Всяка компания, от малкия до големия бизнес сектор, се нуждае от сигурност и комфорт в пътуванията. Най-бюджетното и интелигентно решение е оперативния лизинг.

Флийт мениджмънт

Вашите автомобили се нуждаят от качествена поддръжка. Ние сме насреща, за да Ви осигурим надеждна подкрепа в управлението на активите Ви.