Вашият верен партньор при избора на кола под наем!

Добре дошли в М Рент-а-кар! Изгодни Автомобили Под наем

Коли под наем

М Рент-а-кар

Едва ли има човек сред нас, който да не е попадал в ситуация, която да изисква наемане на кола под наем. Наемът на кола, или по-познато като “рент а кар” услуга, обичайно се извършва от компании, които имат сериозен опит в отдаването на коли под наем, тъй като за да е качествена една услуга, е необходимо тя да бъде извършена отговорно и което по-важно – под зорка супервизия от начало до край. За нас в М Рент-а-кар, отдаването на кола под наем е един завършен цикъл между желанието на клиента, намирането на най-подходящата кола и грижата за високо ниво на удовлетворение.

Разнообразие от автомобили

В нашата компания, на Ваше разположение са множество на брой автомобили, различни в своите характеристики. Дали ще желаете малка и икономична кола или бърз и спортен автомобил – за нас ще е удоволствие да Ви предложим автомобил под наем за всяка Ваша нужда. За Ваше удобство, наши сътрудници ще Ви осигурят избраната кола на място, удобно за Вас. Единственото, което трябва да направите, за да наемете кола е да влезете в нашия сайт, да попълните формата за заявка и да изберете желаната от Вас кола.

Колата под наем при всички положения е най-бюджетният и евтин вариант, що се отнася до възможности за придвижване в градовете и не само. Ако, например, се намирате на летище София и искате да стигнете до точка Б в квартал Люлин, най-добрата цена това да се случи е като наемете кола. Автомобилът под наем Ви гарантира бързина, комфорт, удобство и не на последно място – сигурност при придвижването. Цените на автомобилите под наем варират, като бихте могли за 15 евро на ден да карате Volkswagen или Toyota, а за няколко евро повече имате възможност да се повозите в доста висок клас автомобил.

Дадени коли

Часа драйв

Доволни клиенти

За да бъде един бизнес устойчив е необходимо постоянно да поддържа и създава иновативни практики на управление.

Качество

Ние сме убедени в качеството на автомобилите, които предлагаме. Всяка кола, която наемате за Вашето пътуване е под строг качествен контрол.

Екип

В М Рент-а-кар работят професионалисти, отдадени на своята работа. Благодарение на екипия си дух, успяваме да поддържаме висока култура на обслужване на клиентите си.

Баланс

Всеки аспект от работата ни е подвластен на балансиран и хармоничен модел на управление. Стараем се да поддържаме баланса в забързания свят на рент-а-кар бизнеса.

“Защо кола под наем?”

За нас е радостен фактът, че все по-малко хора си задават този въпрос. Колата под наем е безгранично удобство за всеки наш клиент, защото:

• има голям избор
• цената на наем е доста евтина
• колата е напълно застрахована, което респективно носи спокойствие за шофьора
• имате свобода на избор от широк кръг автомобили
• не се тревожите за злоупотреба с автомобила
• пълното каско Ви освобождава от мисълта за недобросъвестни шофьори
• не мислите дали сте купили винетка
• гражданската застраховка със сигурност не Ви е изтекла

• нито техническият преглед 🙂
• имате възможност да изпробвате различни коли
• не се налага да обикаляте по рент а кар компании – ние идваме на място, за да Ви докараме автомобила
• ако желаете да оставите колата на друг адрес – не е проблем – само ни го заявете
• имаме представителства в големите градове в България – София, Варна и Бургас
• наши автомобили можете да заявите директно от летищата в големите градове
• ако се намирате в Пловдив или Боровец – можем да Ви доставим кола срещу допълнително заплащане

Ако всичко гореизброено Ви допада, не се колебайте да направите запитване към нас и наш агент ще се свърже с Вас. Ще се постараем да отговорим и на най-прецизните Ви изисквания, защото сме компания със солиден опит на пазара на коли под наем.