I Български I I English I
Вашият верен партньор при избора на кола под наем

Добре дошли в М Рент-а-кар! Изгодни Автомобили Под наем

Начало

Неограничени възможности

Ние сме насреща, за да отговорим и на най-претенциозните изисквания. Предоставяме Ви неограничени възможности за Вашето бизнес пътуване или почивка, екскурзия в страната или градски автомобил, пътуване в чужбина!

Бързо обслужване

Наше предимство е бързото и качествено обслужване, без компромиси за сметка на клиента. Лесен процес на резервиране и наемане на автомобил. Различни варианти на плащане. Ние сме на Ваша страна!

Внимание към детайлите

За да бъдете спокойни и уверени по време на пътуването Ви, ние сме на разположение за Вас 24 часа, 7 дни в седмицата. Не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони.

Денонощно до Вас

За да бъдете спокойни и уверени по време на пътуването Ви, ние сме на разположение за Вас 24 часа, 7 дни в седмицата. Не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони.

Уникални предложения

Вярваме, че всеки наш клиент заслужава най-доброто. Нашата цел е да отговорим на всички специфични изисквания на нашите клиенти. Ето защо подготвяме за Вас индивидуални предложения, уникални за всеки наш клиент.

Обновен автопарк

При нас можете да откриете обновен и съвременен автопарк за коли под наем, който със сигурност ще отговори на Вашите високи изисквания. Предлагаме Ви малки, икономични и компактни автомобили, SUV, пътнически микробуси и всички останали класове коли под наем.

Дадени коли

Часа драйв

Доволни клиенти

За да бъде един бизнес устойчив е необходимо постоянно да поддържа и създава иновативни практики на управление.

Качество

Ние сме убедени в качеството на автомобилите, които предлагаме. Всяка кола, която наемате за Вашето пътуване е под строг качествен контрол.

Екип

В М Рент-а-кар работят професионалисти, отдадени на своята работа. Благодарение на екипия си дух, успяваме да поддържаме висока култура на обслужване на клиентите си.

Баланс

Всеки аспект от работата ни е подвластен на балансиран и хармоничен модел на управление. Стараем се да поддържаме баланса в забързания свят на рент-а-кар бизнеса.